Om oss

Vår uppgift som rådgivare är att göra ditt liv bättre, här och nu. Du ska inte behöva ägna din tid åt att fördjupa dig i investeringsvärlden eller göra avkall på saker idag för bättre avkastning imorgon. Du kan istället definiera vad som verkligen är viktigt för dig och fördela tid, kapital och förmåga i linje med det. På så vis blir kapitalet ett medel, och inte ett mål. 

 

2004

Etablerat

14mdkr

Kapital under förvaltning

43

Anställda

3

Kontor

Så arbetar vi

Vi hjälper dig få ut det mesta av din förmögenhet. Nu och i framtiden. Vi gör ditt liv enklare genom att underlätta administrationen med effektiva tjänster och verktyg som ger dig full kontroll. Vi ger råd som gör verklig skillnad i det finansiella livet. Vi investerar i enlighet med din personliga strategi och med institutionell kvalitet.

Vi är en hybrid inom förmögenhetsförvaltning. Vi kombinerar mänsklig dialog och kunskap med digital snabbhet och tillgänglighet. Din rådgivare finns alltid ett samtal eller ett möte bort, medan våra digitala verktyg ger dig trygghet, koll på avkastningen och frigör tid till det viktiga i livet.

image

Hallbarhet Burenstam & Partners

Vår vision är att ge våra kunder ett rikare liv

I vår vision finns ett ansvar för att bevara och utveckla de värden som betyder mest för våra kunder, också ett ansvar för en hållbar samhällsutveckling. Vårt uppdrag handlar därför om mer än att generera avkastning på det kapital vi förvaltar. Vi har uppfyllt vår vision först när vi lyckas skapa ett värde för våra kunder, anställda och ägare som inte försämrar för samhället vi lever i idag, och inte påverkar möjligheterna för framtida generationer.

Läs mer

image

Så tar vi betalt

Våra kunder är våra uppdragsgivare – vi mottar endast arvode från dig. Som oberoende rådgivare har vi ingen intjäning från tredjepart och alla returprovisioner går oavkortat tillbaka till dig som kund.

Vårt årliga arvode baseras på de tjänster du önskar, storleken på kapitalet till förvaltning samt val av rapporteringstjänster. Årligt arvode för förvaltning och depåavgift beräknas i procent av portföljens marknadsvärde.

Utöver det tillkommer en fast årlig avgift samt ett etableringsarvode i form av ett fast belopp vid uppstart av kundförhållande.

Utöver arvode till Burenstam & Partners tillkommer arvode i produkter som är en del av investeringsrådgivningen. Burenstam & Partners ska tillgängliggöra en översikt över estimerad produktkostnad innan transaktionen genomförs samt löpande därefter. Kostnaderna redovisas för dig som kund på minburenstam.se.

image

Karriär

Kvaliteten på vårt arbete är helt beroende av människorna som arbetar hos oss. Därför är ett av våra viktigaste mål att attrahera, utveckla och behålla duktiga medarbetare.

Lediga tjänster:

Burenstam & Partners söker ständigt nya medarbetare som önskar att arbeta på ett spännande företag inom finansbranschen. Skicka gärna en öppen ansökan till linda.nojd@burenstam.se.

Önskar du träffa oss och lära dig mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få inspiration, bli uppdaterad och informerad. Registrera dig för vårt nyhetsbrev idag!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontaktformulär

Fyll i kontaktformuläret så återkommer en av våra rådgivare inom kort.

  • Genom att skicka in kontaktformuläret ger du ditt medgivande att motta nyhetsbrev eller annan relevant information av oss. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.