Medarbetare

Vi börjar alltid med att förstå dig och din situation, dina mål och det du värdesätter i livet. På så vis kan vi tillsammans utarbeta en plan för framtiden och säkerställa att du får de tjänster och den service du behöver.​

Möt våra rådgivare

Långsiktigt bollplank för dig

Vårt arbete som rådgivare handlar om mer än att bara skapa avkastning. Det handlar om ett bra hantverk som innehåller goda diskussioner och resulterar i en personlig förmögenhetsplan som tar hänsyn till dina mål och värderingar. Våra kunder ska kunna lita på att vi alltid är tillgängliga och alltid agerar bollplank. Vi ger dig vägledning som bidrar till mer än bara finansiell avkastning. Varesig det handlar om försäkringar och pension, deklaration, redovisning, bolagsärenden eller skattefrågor har vi intern kompetens som arbetar tätt med våra rådgivare. Det är så vi hjälper dig att skapa värden.​

Prata med en rådgivare​

image

Våra samarbetspartners

Vi arbetar för att du ska ha god kontroll på din förmögenhet och korrekt organisering runt ägande, skattemässiga frågor samt familjejuridik, testamenten och andra viktiga dokument. För vissa ärenden samarbetar vi med andra aktörer för att säkerställa att vår leverans håller absolut högsta kvalitet. Våra rådgivare finns med hela vägen i processen.

Ta kontakt med en rådgivare​

image

Möt våra investeringsspecialister​

Tillgång till de bästa förvaltarna

Flertalet investerare uppnår inte marknadsavkastning på grund av att känslorna tar över. Vårt jobb består av att säkerställa att våra kunder får de absolut bästa investeringslösningarna utifrån deras situation och den förmögenhetsplan som är framtagen för dem. Som oberoende rådgivare har vi möjlighet att välja bland de bästa förvaltarna i världen. Våra resultat visar att denna modell har bidragit till god avkastning och en bra investeringsresa för våra kunder.

image

Stiftelser och institutioner

Uppnå syftet – med en oberoende rådgivning

Vi erbjuder en helhetlig rådgivning, från kapitalförvaltning till ekonomi och administration, som gör det möjligt att uppnå organisationens ändamål. Som kund hos oss får du en långsiktig och personlig rådgivningspartner att luta dig emot – och tid över för att driva och utveckla organisationen framåt.

Läs mer om Stiftelser och institutioner

image

Önskar du träffa oss och lära dig mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få inspiration, bli uppdaterad och informerad. Registrera dig för vårt nyhetsbrev idag!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kontaktformulär

Fyll i kontaktformuläret så återkommer en av våra rådgivare inom kort.

  • Genom att skicka in kontaktformuläret ger du ditt medgivande att motta nyhetsbrev eller annan relevant information av oss. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.