Förmögenhetsrådgivare/Wealth Manager till Burenstam & Partners Göteborg

Annat / Caroline Lundh
2020-01-29

Vill du hjälpa förmögna privatpersoner och entreprenörer att bevara och utveckla vad de har skapat – för framtiden och för dem som ska ta över? Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu fler medarbetare som vill arbeta på ett annorlunda sätt.

Vi söker dig som delar våra värderingar i att kontinuerligt arbeta för kundernas bästa på ett affärsmässigt sätt. Du trivs med att arbeta i en kundorienterad företagskultur och verksamhet där kunden och kundens upplevelse alltid står i centrum. Du har erfarenhet av arbeta med att utveckla kundrelationer i en bransch som kännetecknas av komplex rådgivning. Har du erfarenhet av investeringsrådgivning eller finansiell/juridisk rådgivning är det meriterande.

Hos oss arbetar du långsiktigt med att bygga upp en kundportfölj och vidareutveckla kundrelationen och rådgivningen. Ditt arbetssätt kännetecknas av initiativ- och handlingskraft i kombination med en relationsbyggande och förtroendeingivande personlighet. Som rådgivare hos Burenstam & Partners får du personligt stöd och support i ditt arbete av experter med gedigen kompetens inom investeringsanalys, juridik och skatt, pension och försäkring samt bolagsadministration. Du kommer att vara en del av ett team med kompetenta och trevliga kollegor, både lokalt och centralt.

För mer information och ansökan är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner, Per Synnes på telefon +46 702 99 15 30 eller via synnesconsulting@gmail.com. Du kan även kontakta regionchef Marie Hagström på telefon +46 728 53 47 50.

Om oss:
Burenstam & Partners är en snabbväxande förmögenhetsrådgivare som ger helhetsrådgivning till privatpersoner, familjer, företag, stiftelser och institutioner i Sverige. Bolaget har runt 40 anställda och är dotterbolag till Formueforvaltning, Norges största oberoende finansiella rådgivningsföretag. Koncernen har under det senaste decenniet utvecklats till en stark skandinavisk aktör med 16 kontor i Norge, tre kontor i Sverige och ett kontor i Storbritannien. I koncernen arbetar runt 300 medarbetare och vi förvaltar drygt 90 miljarder SEK.

image

Trygghet

Hur kan vi skapa trygghet idag och i framtiden? Trygghet för barnen? Vad gör vi om det sker en olycka?

Läs mer
image

Bevara & Utveckla

Hur mycket ska vi investera? Hur investerar vi för framtiden? Hur säkerställer vi högsta kvalitet?

Läs mer
image

Skapa

Hur stort kapital behövs för att starta ett företag? Hur utnyttjar vi vår kompetens? Hur kan jag vara med och förändra?

Läs mer

Önskar du träffa oss och lära dig mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få inspiration, bli uppdaterad och informerad. Registrera dig för vårt nyhetsbrev idag!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få inspiration, bli uppdaterad och informerad. Registrera dig för vårt nyhetsbrev idag!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.