Finansiell rådgivning på dina villkor

Bevara & Utveckla / Burenstam & Partners
2017-11-07

Finansmarknadens aktörer verkar i en komplex bransch som på många sätt påverkar våra liv. Konsumenterna erbjuds idag ett allt bredare utbud av finansiella produkter och tjänster. Den snabba utvecklingen av det finansiella tjänsteutbudet har gett större valfrihet och möjligheter att utforma finansiella lösningar, men också större svårigheter för kunden att överblicka och jämföra
olika alternativ.

Ända sedan vi startade Burenstam & Partners har vi jobbat med samma filosofi, att vara en utmanare som arbetar med tydliga principer och kompromisslös integritet. Vi bestämde oss för att ha en mycket tydlig roll, att agera enbart på kundens sida. Vi erbjuder en objektiv och opartisk rådgivning, utan att sälja egna produkter och utan egna intressekonflikter.

En utmanare som arbetar med tydliga principer och kompromisslös integritet

Vi är genuint intresserade av våra kunder och har ett långsiktigt helhetsperspektiv. För oss handlar det om att berika kunden utöver finansiella värden. Det innebär att vi vill tillföra kunskap och inspiration för att möta kundens framtida behov. Genom livets olika faser, i nya sammanhang, från frågor i micro- eller makroperspektiv arbetar vi dynamiskt. Vi dokumenterar kundernas behov och kunddialoger, såväl som analyser och rekommendationer. Vår prissättning är transparent, vi är oberoende av transaktioner och styrs därför inte av transaktionsintäkter, eller köpråd snarare än säljråd.

Burenstam & Partners erbjuder kvalificerad oberoende finansiell rådgivning. Vi utgår från varje kunds specifika behov, med insikter, expertis och lång erfarenhet skräddarsyr vi vår rådgivning. Genom att bry oss lite extra, vara lyhörda framåt och öppna för nytänkande och utveckling är vår ambition att vara bäst på marknaden. Vår framgång hänger på att vi levererar det resultat du vill ha och med passion, den vägledning du behöver.

image

Trygghet

Hur kan vi skapa trygghet idag och i framtiden? Trygghet för barnen? Vad gör vi om det sker en olycka?

Läs mer
image

Bevara & Utveckla

Hur mycket ska vi investera? Hur investerar vi för framtiden? Hur säkerställer vi högsta kvalitet?

Läs mer
image

Skapa

Hur stort kapital behövs för att starta ett företag? Hur utnyttjar vi vår kompetens? Hur kan jag vara med och förändra?

Läs mer

Önskar du träffa oss och lära dig mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få inspiration, bli uppdaterad och informerad. Registrera dig för vårt nyhetsbrev idag!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få inspiration, bli uppdaterad och informerad. Registrera dig för vårt nyhetsbrev idag!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.