Burenstamdagen 2020: What’s Next?

Nyheter / Caroline Lundh
2020-10-09

Att förstå vilka förändringar vi står inför är viktigare än någonsin. Det blir avgörande för att bevara dagens värden – och skapa nya.

För att visa vägen vill vi lära oss utav dem som vågar utmana befintliga branscher, de som bygger framtidens organisationskulturer, de som förstår hur hållbarhet kommer att genomsyra allt vi gör – och de som har erfarenhet av hur en ny generation kan få de bästa förutsättningarna för att förvalta värden som har skapats.

I år tar vi kunskapen till dig – dit du är. Traditionella Burenstamdagen, som hålls tillsammans med vårt norska moderbolag Formuesforvaltning, genomförs för första gången som en digital sändning den 25 november 18.00-20.00.

– Vi har arbetat med en helhetlig förmögenhetsrådgivning sedan 2004 och är stolta över den samlade kompetens vi har inom Burenstam idag. Det är något vi upplever att våra kunder värderar högt. Nu påbörjar vi en spännande resa där vi ska planera för de kommande fem åren. Först ut blir Burenstamdagen med temat ”What´s Next?”. Årets Burenstamdag kommer att bli ett annorlunda arrangemang – ett arrangemang över landsgränser, säger Lars Uppsäll, vd Burenstam & Partners.


Introfilmen för Burenstamdagen 2020

Ett annorlunda arrangemang

Vad kommer vi att få en inblick i under årets Burenstamdag?

– I år arrangerar vi Burenstamdagen för 15:e gången. Vi kommer att lyfta blicken från hemmakontor, reserestriktioner och Covid-19, och titta långt bortom det. Dagen kommer att vara uppdelad i tre delar: Next in Business, Next in Sustainabilty och Next Generation, berättar Eli Karin Årdal, projektansvarig och marknadskoordinator hos Burenstam & Partners.

– Niklas Källner som har lett en rad program i både tv och radio kommer att vara moderator för dagen. Bland gästerna har vi bland flera Martin Schütt från Askeladden och Stine Trygg-Hauger från Clas Ohlsson som kommer att prata om framtidens bolag. Cilia Holmes Indahl från EQT Foundation kommer att prata om hållbarhet och vi får även lyssna till Giovanni Fili som står bakom Exeger som utvecklat nästa generations solceller. Även Syskonen Ariane och Arild Spandow från Amesto Group dyker upp för att prata om generationsplanering. Vi kommer att avslöja namnen på fler gäster inom kort, så det gäller att hänga med, berättar Eli.


Niklas Källner, Cilia Holmes Indahl och Martin Schütt 

På vilket sätt blir årets arrangemang annorlunda än tidigare Burenstamdagar?

– Det mesta i år kommer att bli annorlunda. Eftersom det sänds digitalt finns det inte några geografiska hinder som blir fysiska hinder. Alla gäster kan streama sändningen, oavsett var i världen de befinner sig, och från den enhet de själva vill. För första gången sänds eventet även över landsgränser, gemensamt för Sverige och Norge. Alla eventuella likheter med tv-programmet Skavlan är rena tillfälligheter, fortsätter Eli – med något lurigt i blicken. Det gör att vi kan lyfta innehållet ytterligare och presentera spännande gäster från bägge länder.

– Både gäster och innehåll skiljer sig åt från tidigare års arrangemang, och själva eventet är paketerat som en mix av livesamtal från scenen, podcasts och videoklipp. I år sänds eventet även kvällstid. Det blir enkelt att följa det hemifrån – och kanske tillsammans med familj och vänner, lägger hon till.

”Ingenting man vill missa”

På landningssidan till Burenstamdagen 2020, som skickats ut med inbjudan, kommer man löpande att dela med sig av nyheter, berättar Eli vidare.

– På landningssidan kan du, förutom att hålla dig uppdaterad om det senaste, även anmäla dig till eventet. Nu börjar det sakta närma sig och vi ser verkligen fram emot årets Burenstamdag. Det är ingenting man vill missa, så mycket kan jag säga, avslutar Eli.

Här kan du anmäla dig till Burenstamdagen 2020!

image

Trygghet

Hur kan vi skapa trygghet idag och i framtiden? Trygghet för barnen? Vad gör vi om det sker en olycka?

Läs mer
image

Bevara & Utveckla

Hur mycket ska vi investera? Hur investerar vi för framtiden? Hur säkerställer vi högsta kvalitet?

Läs mer
image

Skapa

Hur stort kapital behövs för att starta ett företag? Hur utnyttjar vi vår kompetens? Hur kan jag vara med och förändra?

Läs mer

Önskar du träffa oss och lära dig mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få inspiration, bli uppdaterad och informerad. Registrera dig för vårt nyhetsbrev idag!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
close

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få inspiration, bli uppdaterad och informerad. Registrera dig för vårt nyhetsbrev idag!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.